Cabana Himalaya

Campionii nu ofera retete de succes, nici macar propria reteta. Ofera, in schimb, din cand in cand, cate un exemplu ca adversitatile de tot felul sunt doar banale jaloane in drumul ales de fiecare……..iar povestile pe care le traim aici, nu sunt despre jaloane, ci despre frumusetea drumului.

Drumul spre Himalaya trece si pe aici… dupa ce ai iesit din soseaua de legatura Predeal-Rasnov, intri pe Valea Glejariei , parcurgi doar 6 km pe un drum pietruit, aflat in stare buna si intretinut atat vara cat si iarna si gata. Ai ajuns.

La poalele Bucegilor, la o altitudine de 815 m, in mijlocul unor frumuseti coplesitoare si inconjurata de steaguri, gasesti Cabana Himalaya- locatia Centrului de pregatire montana si agrement al Clubului Sportiv Eco-Alpin

Cabana, construita integral din lemn,   a fost ridicata de Vasile Dogaru-membru al primei expeditii integral romanesti care a cucerit Everestul in 2003, si care, alaturi de alti 13 temerari a facut posibil ca drapelul romanesc sa fluture la 8848 metri deasupra lumii.

Pasiunea pentru munte si dragostea pentru oameni l-au determinat sa construiasca din suflet Cabana Himalaya. Un loc asupra caruia si-a pus puternic amprenta, un loc in care, atat copii, tinerii, cat si parintii lor, invata sa iubeasca muntele, invata ce este curajul, respectul si disciplina.

Programle de pregatire desfasurate in tabere, excursii, teambuilding-uri, precum si  concediile de aventura imbina perfect activitatile sportive cu cele de relaxare. Zilele se sfarsesc in jurul unui foc de tabara sau langa semineul din cabana, cantand la chitare cantece de munte.

Raul   Mare care  trece prin curte, ducand cu el toate grijile tale, peretele impadurit al muntelui aflat la cativa metri de tine, Varful Bucsoiu care iti face din zare cu ochiul, completeaza frumusetile locului si amabilitatea gazdelor.

Ca sa te bucuri de toate acestea impreuna cu familia, prietenii sau colegii de serviciu, iti punem la dispozitie in total  43 de locuri de cazare dispuse in 8 camere, cu 2-5 paturi, fiecare cu baia proprie.

Ai acces pemanent la bucataria dotata cu toata aparatura electrocasnica necesara, la gratarul si protapul de langa foisor. In living gasesti tot ce ai nevoie: TV, DVD, calculator, internet wireless.

Sala de mese poate fi usor transformata in sala de conferinte, cu instalatie audio, microfoane si videoproiector.

Curtea te atrage ca un magnet sa faci miscare la aer curat: loc de joaca pentru copii, centru de echitatie, poligon TIR cu arcul si arma cu aer comprimat, circuite sportiv-aplicative, plasa verticala, panou artificial de escalada, tiroliana, terenuri de fotbal, baschet, tenis.

Toate acestea, pentru tine si pasiunile tale!

Locatia (10)_resizeLocatia (6)_resizeLocatia (13)_resizepoza